Lot Beukers

Hey Strijder!

Er was een tijd dat ik 45 kilo bovenop mijn huidige gewicht meesleepte iedere dag. Er volgde een jarenlang gevecht tegen overgewicht, waarbij ik daadwerkelijk ieder dieet heb geprobeerd. Het mocht echter niet baten. Telkens weer viel ik terug op oude gewoonten. In 2013 ben ik gestart met een traject dat gericht was op verschillende kernelementen. Mede daardoor en het volgen van verschillende cursussen en opleidingen heb ik een passende levensstijl gevonden die mij gelukkig maakt en begreep ik wat voeding betekent voor een gezond lichaam.

Niet veel later ben ik in aanraking gekomen met If It Fits Your Macro’s of beter gezegd IIFYM. Dit bleek voor mij een fantastisch instrument te zijn om op een verantwoorde, efficiënte en plezierige manier af te vallen, vet te verliezen en gezondheidsdoelen te behalen. Voeding was niet langer meer mijn vijand maar werd mijn passie. Ik weet als geen ander hoe mooi het kan zijn om de balans weer terug te vinden en oprecht te kunnen genieten van eten zonder schuldgevoel. Het is voor mij dan ook een groot voorrecht, dat ik dit ‘stokje’ nu elke dag door mag geven door middel van coaching en het begeleiden van dappere strijders. Ervoor zorgen dat er daadwerkelijk gedragsverandering plaatsvindt waardoor levens op een positieve manier veranderen is echt een cadeautje.

Ondanks dat er op internet aardig wat informatie te vinden is over IIFYM, is de rode draad daarin vinden vrij lastig. Want wat houdt deze methode nou precies in? Wat zijn macro’s? En hoe bepaal je de macro verdelingen? Hoe moet je het toepassen? En wat zijn de voor- en nadelen? Vragen waar ik je het antwoord op kan geven.

Wil jij meer weten over IIFYM? Een betere indicatie krijgen van hoeveel voeding jij nodig hebt om je doel te bereiken? Vrijheid en flexibiliteit in je eetpatroon hebben en houden? Kunnen genieten van de producten die jij lekker vindt zonder schuldgevoel? En ben jij geïnteresseerd in coaching, een persoonlijke benadering en macro’s berekend op jouw doelen en behoeftes?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Welkom bij de #cutclub 😉

Lot

En wat vinden MYM strijders er nou van? 🙂

”Jarenlang heb ik elk bedenkbaar dieet geprobeerd, helaas zonder blijvend resultaat. Via Meet Your Macro’s ben ik in aanraking gekomen met flexibel diëten dit bleek voor mij de sleutel tot succes te zijn”

Maaike Breur

”Ik heb veel verschillende diëten geprobeerd en iedereen beweerd weer wat anders. Dit hielp mij niet en ben via Meet Your Macro’s eindelijk weer op de goede weg en boek ik resultaten. Goede hulp en steun om je doelen te behalen en tegelijkertijd ook nog lekker kunnen eten. Ik kan het iedereen aanraden”

Kimberley Nijland

”Ondanks dat ik al behoorlijk wegwijs ben met IIFYM, voeding, sport & training is de ondersteuning die ik krijg bij mijn traject hetgeen wat het verschil maakt met al het andere wat ik al geprobeerd heb. De insteek, motivatie, gesprekken, openheid, oprechte interesse, tips & adviezen zijn voor mij dé waardevolle toevoeging”

Hannelore Kuif

”IIFYM is inmiddels in mijn omgeving een veelbesproken term. flexibel eten en toch afvallen? ja het kan! Ik ben in januari gestart met flexibel diëten en ben nu ruim 12 kilo kwijt”

Krista Zoon

”THIS IS IT! Dit is mijn manier om eindelijk normaal met eten om te gaan, en ja ik eet veel, maar wel in de juiste samenstelling en ik val gewoon af en voel me super fit! De begeleiding is super, Lotte bedankt voor je betrokkenheid! Thanx for changing my Life”

Kim Schaaij

”Mijn streven was die eeuwige laatste paar kilo. Ik wilde heel graag de 55kg aantikken. Ik ben nu 7 weken bezig en al ruim 3kg kwijt. Absoluut zonder honger, zonder uren sportschool en vooral zonder koolhydraat arme nachtmerries. Kortom, superblij met de resultaten tot zover, enthousiast over de methode op zich en erg onder de indruk van de begeleiding door Lotte”

Linda Seijsener

”Ik ben super blij met deze manier van eten en het belangrijkste: Het voelt niet als een marteling. Daarnaast vond ik Lotte een hele fijne coach die je veel praktische tips geeft en waarbij geen vraag te veel is”

Afke van Ast

“De duidelijke uitleg maakte voor mij de start makkelijk en met Lot als coach kon het alleen maar goed komen! Je merkt in haar coaching dat ze liefde en passie heeft voor alles wat ze doet en ze staat altijd voor je klaar als je vragen hebt. Nu ben ik zover dat ik geen voedingsmiddelen meer uitsluit en zelfs weer kan genieten van alles wat ik eet zonder schuldgevoel.”

Marian Roelofs

“In een woord…TOP! De MYM-methode is echt fijn, maar even top is ook de coaching en begeleiding van Lot”

Hetty Karaca

“Na een maand al mooi resultaat behaald en nu gaan we door! Nu lach ik om alle crash diëten die ik heb gevolgd en snap niet wat me bezielde. Ik ben Lot dan ook zeer dankbaar voor de fijne coaching en motiverende woorden!”

Wendy Sanders

“De vrijheid die ik heb om zelf mijn voeding te kiezen vind ik erg prettig. Op deze manier houd ik het langer vol, omdat ik af en toe gewoon wat lekkers neem en dit plan in mijn schema.”

Chalina Widurski

“Ik ben erg blij dat ik Lot en deze methode heb ontdekt. Het past me heel goed en ze doet het zo leuk! Vanaf dag 1 voel ik me thuis en op mijn gemak, het kost me 0,0% moeite om bij te houden. Wel discipline maar geen moeite!”

Patricia Dorland
0
Tevreden #cutclub leden
0
Appelgebakjes
0
Berekende macro’s
Alles over Macro’s en Micro’s